Begeleiding startende ondernemers

Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf

 

Ben je van plan een eigen onderneming te beginnen en heb je voldoende zicht op het traject wat dan voor je ligt? Meestal heb je de handen vol aan je product en lukt het je niet tijd vrij te maken voor allerlei zaken die er nu eenmaal ook bij komen kijken. Heb je wel eens een ondernemingsplan gemaakt of is het misschien handig daar raad en daad bij te zoeken? Hoe maak je een marketingplan en een swot-analyse? Hoe ziet je financieel plan eruit en welke financieringsmogelijkheden liggen voor je open? Wat zijn de USP’s van je product en hoe scoort jouw concurrentie op dat vlak? Heb je een methode voor het berekenen van je integrale kostprijs en weet je hoe je offertes moet opstellen?

Laten we in een vrijblijvend gesprek eens verkennen of we bij elkaar passen en onder welke condities we tot een samenwerking kunnen komen.

Personeel en organisatie

Hoe is uw onderneming gestructureerd en voldoet uw organisatie aan de eisen van de tijd?

Liquiditeitsplanning

Bij het opstellen van uw liquiditeitsplanning is het belangrijk om zo waarheidsgetrouw mogelijk te werk te gaan

Marketing en strategisch plan

Een strategisch online marketing plan legt een stevig fundament onder jouw zichtbaarheid.

Financieel plan

Wanneer bereik je 'break even'? Hoe ziet de winst- en verliesrekening over de eerste vijf jaar eruit? Heb je een 'worst case' en 'best case scenario'? Hoe heb je de financiering van de nieuwe onderneming ingericht?

Ja, het moet nèt even beter!

Ik wil graag vrijblijvend kennis maken met MELIUS Bedrijfsadvisering